Gridit Osuuskunnan varsinainen kokous 5.4.2018

Gridit Osuuskunnan varsinainen kokous pidettiin 5.4.2018. Osuuskunnan kokous hyväksyi 2017 tilinpäätöksen ja myönsi vastuuvapauden hallitukselle ja toimitusjohtajalle. Hallitukseen valittiin jatkamaan Juha Ahoniemi, Henrik Ekblom, Henri Nieminen, Jari Lahti, ja uusina hallituksen jäseninä aloittavat Riina Lappalainen, Marko Kallio sekä Jukka Rinne. Uuden hallituksen järjestäytymikokous pidetään 19.6.

Gridit Hankintaosuuskunnan toimitus- ja hankintajohtaja Riitta Johansson kertoo videolla Ropo Capitalin kanssa solmitun kumppanuuden hyödyistä.

Ropo tarjoaa Griditin jäsenyhtiöille automatisoidun laskun elinkaaripalvelun, johon sisältyy laskujen lähetys, saatavien hallinta ja mahdolliset perintätoimet. 

Ammattiostajana haluan varmistaa, että jokainen kumppanimme on alansa paras. Ropo Capitalin kanssa tiedän, että jäsenyhtiöillemme kilpailutettu laskutuksen kokonaisprosessi toimii tehokkaasti ja jäsenyhtiöillämme vapautuu työaikaa ydinliiketoimintaansa, Griditin toimitus- ja hankintajohtaja Riitta Johansson tiivistää.

Laskutus on jokaisen yrityksen elintärkeä osa-alue - se ei kuitenkaan ole meidän jäsenyhtiöidemme ydinosaamista. Ropon kanssa tehdyllä sopimuksella varmistamme, että jäsenyhtiömme saavat käyttöönsä aina viimeisimmän osaamisen ja nykyaikaiset ratkaisut, Johansson kuvailee.

Katso video yhteistyöstämme ja tavastamme tuottaa lisäarvoa jäsenyhtiöillemme.

https://www.youtube.com/watch?v=K16igsxAKlc