Gridit Hankintaosuuskunnan toimitus- ja hankintajohtaja Riitta Johansson kertoo videolla Ropo Capitalin kanssa solmitun kumppanuuden hyödyistä.

Ropo tarjoaa Griditin jäsenyhtiöille automatisoidun laskun elinkaaripalvelun, johon sisältyy laskujen lähetys, saatavien hallinta ja mahdolliset perintätoimet. 

Ammattiostajana haluan varmistaa, että jokainen kumppanimme on alansa paras. Ropo Capitalin kanssa tiedän, että jäsenyhtiöillemme kilpailutettu laskutuksen kokonaisprosessi toimii tehokkaasti ja jäsenyhtiöillämme vapautuu työaikaa ydinliiketoimintaansa, Griditin toimitus- ja hankintajohtaja Riitta Johansson tiivistää.

Laskutus on jokaisen yrityksen elintärkeä osa-alue - se ei kuitenkaan ole meidän jäsenyhtiöidemme ydinosaamista. Ropon kanssa tehdyllä sopimuksella varmistamme, että jäsenyhtiömme saavat käyttöönsä aina viimeisimmän osaamisen ja nykyaikaiset ratkaisut, Johansson kuvailee.

Katso video yhteistyöstämme ja tavastamme tuottaa lisäarvoa jäsenyhtiöillemme.

https://www.youtube.com/watch?v=K16igsxAKlc